Pastís de formatge fàcil fàcil.

Ingredients: – 1 litre de nata líquida – 350 grs. de sucre – 8 ous – 4 iogurts de llimona – 100 grs. de Maizena – 50 grs. de ametlla crúa molta – ratlladura de taronja – panses remullades amb … + INFO

Salsitxes de pollastre amb salsa de vi blanc

Ingredients per a 4 persones: – 16 salsitxes de pollastre – 2 cebes grosses – 3/4 litre de vi blanc – 1/4 litre de brou de pollastre – 3/4 litre de nata líquida – sal i pebre Preparació: – En … + INFO

“Lingot” de botifarra Terregada i calçots.

Ingredients (per 4 persones): – 2 unds. botifarra Terregada – 16 calçots Per el romesco d’alfàbrega: – 6 tomàquets vermells de branca -1 cabeça d’alls – 50 grs. d’ametlles torrades – 50 grs. d’avellanes torrades – 1 nyora – unes … + INFO

Crema de ceps.

Ingredientes per a 4 persones:   – 1 ceba grossa – 1/2 kg. de ceps (frescos o congelats) ó 100 grs. de ceps desecats – 1/2 gotet de conyac – 3 patates – 1 l. de brou d’au – 1 l. … + INFO

Mill fulls de mi-cuit de foie amb figues comfitades amb brandy.

  Ingredients (per a 4 persones):   – 1/2 kg. de figues seques – 1 got de conyac – 1 vareta de canyella – 1/2 got d’aigua – masa de full ó masa de blini – mi-cuit de foie – 3 … + INFO

Menús Nadal 2010 a La Terrassa

Ja tenim preparats els menús per aquest Nadal. Volem que compartiu amb nosaltres aquestes festes tan entranyables, així que posem a la vostra disposició els nostres menús per Nadal, Sant Esteve i Reis. També us oferim l’opció d’encarregar el vostre … + INFO