“Lingot” de botifarra Terregada i calçots.

Ingredients (per 4 persones): – 2 unds. botifarra Terregada – 16 calçots Per el romesco d’alfàbrega: – 6 tomàquets vermells de branca -1 cabeça d’alls – 50 grs. d’ametlles torrades – 50 grs. d’avellanes torrades – 1 nyora – unes … + INFO

Mill fulls de mi-cuit de foie amb figues comfitades amb brandy.

  Ingredients (per a 4 persones):   – 1/2 kg. de figues seques – 1 got de conyac – 1 vareta de canyella – 1/2 got d’aigua – masa de full ó masa de blini – mi-cuit de foie – 3 … + INFO

Menús Nadal 2010 a La Terrassa

Ja tenim preparats els menús per aquest Nadal. Volem que compartiu amb nosaltres aquestes festes tan entranyables, així que posem a la vostra disposició els nostres menús per Nadal, Sant Esteve i Reis. També us oferim l’opció d’encarregar el vostre … + INFO