Salsitxes de pollastre amb salsa de vi blanc

Ingredients per a 4 persones:

– 16 salsitxes de pollastre

– 2 cebes grosses

– 3/4 litre de vi blanc

– 1/4 litre de brou de pollastre

– 3/4 litre de nata líquida

– sal i pebre

Preparació:

– En una cassola ampla amb una mica d’oli, sofregirem les salsitxes fins que perdin el color de cru i les retirarem.

– Al mateix oli, fregirem la ceba trinxada ben petita, a foc molt lent, fins que estigui ben confitada.

– En aquest punt, aferirem el vi blanc, pujarem el foc i deixarem evaporar quasi per complert.

– Afegirem el brou de pollastre i deixarem coure durant 10 minuts.

– Afegirem la nata líquida, i quan comenci a bullir incorporarem les salsitxes i el suc que hagi deixat anar.

– Quan hagi bullit un 10 minuts aprox., provarem i rectificarem de sal i pebre.

– Deixar bullir uns 10 minuts més, fins que la salsa hagi agafat la consistència d’una crema.

– Acompanyar amb uns daus de patata fregida o amb una mica d’arròs blanc bullit.