El Restaurant

La Terrassa del Museu”, tal com la coneixem ara, neix a l’any 2005. Després de cinc anys al capdavant del restaurant “Cabernet”,  al mes de març del 2005 ens traslladem al nou local amb la il.lusió d’oferir als nostres clients unes magnífiques instal.lacions, en un lloc ideal com és el Museu de la Ciencia, amb unes vistes impressionants dintre d’una ciutat cada cop més apassionada per la bona gastronomía.
No volem portades de revistes, ni pretenem estrelles de no sé quina Guía; només volem fer gaudir als nostres clients i amics de la nostra manera d’interpretar la cuina. Una cuina sense pautes ni guions. Una cuina basada en la tradició, la cuina del “xup-xup” i dels plats sense presses, però amb propostes sorprenents, combinant diferents texturas i sabors, i respectant sempre la matèria prima.

El servei al menjador és informal i correcte, agradable però sense agobis.

El Rafa i la Silvia, sumiller i cap de cuina d’aquesta casa respectivament, us donem la benvinguda i esperem satisfer les vostres espectatives si heu decidit venir a coneixer la nostra casa.