Cueta de rap al forn, amb salsa de piquillos i Mascarpone

Ingredients (per 4 persones):

– 4 cuetes de rap de 250 grs.

– farina, sal i pebre

Per la salsa:

– 1 ceba grossa

– 1 llauna de pebrots del piquillo

– 1 tarrina de formatge Mascarpone

– 500 ml. de crema de llet

– sal i pebre

– cintes de pasta per acompanyar

Preparació:

– Salar i enfarinar les cuetes de rap i fregir en oli abundant. Col.locar en una safata de forn.

– Per la salsa, tallar ben petita la ceba i posar a sofregir amb una mica d’oli.

– Quan la ceba estigui daurada, afegir la llauna de pebrots del piquillo tallats a tires i deixar sofregir durant 5-7 minuts.

– Afegir la nata líquida i la tarrina de formatge Mascarpone i deixar reduir la salsa.

– Rectificar de sal i, si es vol, passar per un turmix.

– Per acabar el plat, afegir la salsa per sobre de les cuetes de rap i entrar al forn a 150º durant 5 minuts.

– Acompanyar el plat amb unes cintes de pasta com a guarnició.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *