Amanida Cesar

Una amanida de les de sempre, però a la nostra manera:

Ingredients (per 4 persones):

– 1 enciam (iceberg, romana, trocadero…)

– 2 pits de pollastre

– 2 pomes

– 50 grs. de formatge tendre (havarti, Ventero…)

– daus de pa fregit

– bastonets de bacon fumat fregit

– sèsam

– maionesa

– 2 cullarades de mostassa

Preparació:

– Tallarem l’enciam a la juliana.

– Passarem els pits de pollastre, previament salats, per la planxa i un cop fets els tallarem a tires.

– Pelarem i tallarem a daus les pomes i el formatge.

– Tallarem a tires el bacon, i el posarem a fregir en una paella sense greix fins que estiguin daurades.

– Barrejarem la mostassa amb la maionesa i el sèsam.

– Per muntar l’amanida, col.locarem un aro inoxidable gran al mig d’un plat. Posarem una capa generosa d’enciam, una de pollastre, una de poma, una de formatge i afegirem 2 cullarades de maionesa. Repetirem l’operació i acabarem amb una capa d’enciam.

– Col.locarem a sobre les tiretes de bacon i els daus de pa i tornarem a afegir 2 cullarades més de maionesa amb mostassa.

Write a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *