Ingredients per a 4 persones:
– 16 salsitxes de pollastre
– 2 cebes grosses
– 3/4 litre de vi blanc
– 1/4 litre de brou de pollastre
– 3/4 litre de nata líquida
– sal i pebre
Preparació:
– En una cassola ampla amb una mica d’oli, sofregirem les salsitxes fins que perdin el color de cru i les retirarem.
– Al mateix oli, fregirem la ceba trinxada ben petita, a foc molt lent, fins que estigui ben confitada.
– En aquest punt, aferirem el vi blanc, pujarem el foc i deixarem evaporar quasi per complert.
– Afegirem el brou de pollastre i deixarem coure durant 10 minuts.
– Afegirem la nata líquida, i quan comenci a bullir incorporarem les salsitxes i el suc que hagi deixat anar.
– Quan hagi bullit un 10 minuts aprox., provarem i rectificarem de sal i pebre.
– Deixar bullir uns 10 minuts més, fins que la salsa hagi agafat la consistència d’una crema.
– Acompanyar amb uns daus de patata fregida o amb una mica d’arròs blanc bullit.