Ingredients:
– 1 litre de nata líquida
– 350 grs. de sucre
– 8 ous
– 4 iogurts de llimona
– 100 grs. de Maizena
– 50 grs. de ametlla crúa molta
– ratlladura de taronja
– panses remullades amb conyac (opcional)
Preparació:
– Posarem un cassó al foc amb la nata líquida i la ratlladura de taronja. Quan comenci a bullir, incorporem el sucre i remenarem amb unes varilles perque es disolgui.
– A part, en un bol ample batrem els ous amb els iogurts. Afegirem la nata amb el sucre, sense deixar de remenar perque no es cuallin els ous. Incorporem la Maizena i la pols d’ametlla i ho barrejarem tot amb l’ajut d’un túrmix.
– Posarem el resultat en un motllo de silicona (si no en tenim, amb un motlle tradicional untat amb mantega i espolvorat amb farina). Si ens agrada, hi posarem les panses que previament haurem remullat amb un got de conyac.
– Introduir al forn, a 140º durant 75 minuts.