Ingredients:
– 300 grs. de xocolata negre de cobertura (mínim, 70 % cacau)
– 1/2 l. nata líquida
– 30 grs. de mantega
– un gotet de licor (ratafía, licor de castanyes…)
– 200 grs. de castanyes pelades
– 100 grs. de sucre
– 100 cc. d’aigua
PREPARACIÓ:
– Possarem un cassó al foc amb l’aigua i el sucre i li donarem un bull.
– Afegirem les castanyes i anirem remenant fins que absorveixin tot el líquid. Deixarem refredar una mica i ho passarem per la thermomix per aconseguir pols de castanyes.
– Mentrestant, en un altre cassó posarem la nata líquida i la deixarem bullir. Apagarem el foc, incorporarem la xocolata de cobertura i l’anirem desfent.
– Deixarem que la xocolata perdi una mica de temperatura, i li afegirem la mantega i el licor escollit, ademés de la pols de castanyes.
– Omplirem uns motllos de silicona amb forma de bombons amb la barreja de xocolata i castanyes i ho ficarem al congelador.
– Quan estiguin congelades, les treurem dels motllos i les arrebossarem amb cacau en pols.
– Es poden mantenir a la nevera.