Menús Especials
PRIMERS PLATS
Amanida de formatge de cabra gratinat (C/L/Fs)
amb vinagreta de mel i mòdena
Xatonada
Amanida d’escarola, bacallà, tonyina, olives negres i salsa romesco (C/Fs/P)
Amanida de rúcola i canonges, salmó marinat i mango (P/Fs)
Carpaccio de bou amb parmesà, reducció de Mòdena i orenga (L)
Fagotti farcit de formatge i pera, amb salsa cremosa de xerrys i burrata (C/L/O)
Fusillone amb salsa de carbassó, formatge de cabra i anous (C/O/L/Fs)
Canelons de pollastre de corral i tòfona, gratinats amb beixamel (C/O/L/Fs)
Lasanya de verdures amb beixamel de ceps (C/L/O/Fs)
Alberginia parmiggiana (L)
timbal d’albergínia, tomàquet i mozzarella acabada amb parmesà
Risotto de sèpia, calamarcets i carxofes (L/Fs/Mo)
Risotto de bolets, espàrrecs trigueros i ametlles (L/Fs)
els nostres risottos es lliguen amb nata líquida i parmesà
Piquillos farcits de brandada gratinats amb allioli de codony (C/O/L)
Mini-pitas farcides de pulled pork i cheddar amb salsa barbacoa (C/L)
Mini-baos negres de calamars i allioli (C/O/Mo)
Coques d'il cardinale
- escalivada i anxoves (C/P)
- escalivada i tonyina (C/P)
- melmelada de piquillos, mortadela italiana i gorgonzola (C/L)
- alberginia, melmelada de figues i formatge de cabra (C/L)
- Roll de tartar de tonyina amb soja, sésam i mel (C/P/Ss/Mo) +3'50 €
- Roll de tartar de salmó amb alvocat (P/Ss/Mo) +4'50 €
- Pernil ibèric d’enceball amb pa de coca © +5'00 €
- Mi-cuit de foie + 6'50 €
amb assortit de comfitures i pa brioix
SEGONS PLATS
Botifarra artesana de xocolata i Jack Daniel’s a la brasa, amb guarnició
Secreto de porc duroc al chimichurri a la brasa, amb guarnició
Lagarto de porc duroc a la brasa, amb guarnició
Hamburguesa de vedella La Terrassa, amb ceba caramelitzada i formatge de cabra (L)
Cuixa d’anec a baixa temperatura, amb salsa de peras al vi
Medallons de filet de porc a la plancha, amb salsa al pebre verd (L)
Rodonet de pollastre farcit de prunes i pinyons, amb parmentier de boniato i carbassa i reducció de PX (Fs)
Peus de porc a la brasa, amb guarnició
Galta de porc sense feina, cuinada a baixa temperatura, amb formatge Brie i compota de gerds (L)
Braó de porc a baixa temperatura, amb salsa de castanyes (Fs)
Espatlla de xai al forn, amb salsa de caramel (Fs) +8'50 €
(cuinada a baixa temperatura durant 12 hores)
Pernilet de garrinet al forn +12'00 €
(cuinat a baixa temperatura durant 18 hores)
Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (350/400grs.) +12'00 €
Magret d’ànec a la brasa, amb salsa de peres al vi negre + 10'00 €
Steak-tartar de vedella (Mo/O) +7'50 €
Suprema de bacallà amb salsa de piquillos i formatge de cabra (C/L)
Gamba llagostinera a la planxa, amb guarnició (Cr)
Llenguado varietat “limón” a la planxa, amb guarnició (P)
Sèpia a la planxa, amb picada d’all i julivert (Cr)
Inclou primer, segon, beguda i postre
Celler: Vi "Marmellans" blanc, rosat ó negre
Aigua
Postres
Coulant de xocolata (L/O/Fs)
Trufes casolanes de xocolata (L)
Panacotta amb coulís de fruits vermells (L)
Lemon Pie (L/O)
un altre clàssic de la pastisseria presentat en got. Base de galeta sense gluten amb mantega, crema de llimona i merenga cremada
Carrot cake en got, amb frosting de xocolata blanca i taronja (C/L/Fs/O)
La crema catalana cremada de sempre (O)
elaborada amb llet sense lactosa
Delizzia (C/O/L/Fs)
base d'esponjós gofre, gelat de vainilla i banyat amb xocolata calenta
"Trifàsic"
Sopa de café i Bailey's, gelat de café i nata muntada (L)
La nostra tarta Tatín amb escuma de caramel (L)
elaborada amb full sense glúten
El nostre tiramisú amb borratxo de cafè (L/C/O/Fs)
Lioneses de nata amb xocolata calenta (L/O/C)
Dakar
El postre més típic de Terrassa (C/L/O/Fs) Suplement, 3'00 €
Cardenal amb xocolata calenta (L/O/C/Fs) Suplement, 3'00 €
C-Cereals O-Ous P-Peix M-Moluscos Cr-Crustacis CC-Cacauets S-Soja Fs-Fruits secs
Ss-Sésam Ap-Api Mo-Mostassa T-Tramussos
NO ES POT COMPARTIR EL MENÚ
NO ES COBRA PER SEPARAT A GRUPS DE MÉS DE 8 PERSONES
- The Diumenge.
Vàlid divendres nit i dissabte migdía i nit.
PRIMERS
Amanida de formatge de cabra gratinat (C/L/Fs)
amb vinagreta de mel i mòdena
Xatonada
Amanida d’escarola, bacallà, tonyina, olives negres i salsa romesco (C/Fs/P)
Amanida de rúcula i canonges, salmó marinat i mango (Fs/P)
Carpaccio de bou amb parmesà, reducció de Mòdena i orenga (L)
Fagotti farcit de formatge i pera, amb salsa cremosa de cherris i burrata (C/L/O)
Fusillone amb salsa de carbassó, formatge de cabra i anous (C/O/L/Fs)
Canelons de la iaia gratinats amb beixamel (C/O/L/Fs)
Lasanya de verdures amb beixamel de ceps (C/L/O/Fs)
Alberginia parmiggiana (L)
timbal d’albergínia, tomàquet i mozzarella acabada amb parmesà
Piquillos farcits de brandada, gratinats amb allioli de codony (C/O/L)
Risotto de sèpia, calamarcets i carxofes (L/Fs/Mo)
Risotto de bolet, espàrrecs trigueros i ametlles (L/Fs)
(els nostres risottos es lliguen amb nata líquida i parmesà)
Mini-pitas farcides de pulled pork i cheddar amb salsa barbacoa (C/L)
Mini-baos negres de calamars i allioli (C/O/Mo)
Coques d'il cardinale
- escalivada i anxoves (CP)
- escalivada i tonyina (C/P)
- melmelada de piquillos, mortadela italiana i gorgonzola (C/L)
- alberginia, melmelada de figues i formatge de cabra (C/L)
- Roll de tartar de tonyina amb soja, sésam i mel (C/P/Ss/Mo) +3'50 €
- Roll de tartar de salmó amb alvocat (P/Ss/Mo) +4'50 €
- Plat de pernil d’enceball amb pa de coca +5'00 €
- Mi-cuit de foie + 6'50 €
amb assortit de comfitures i pa brioix
SEGONS
Botifarra artesana de xocolata i Jack Daniel’s a la brasa, amb guarnició
Secreto de porc duroc al chimichurri a la brasa, amb guarnició
Lagarto de porc duroc a la brasa, amb guarnició
Hamburguesa de vedella La Terrassa, amb ceba caramelitzada i formatge de cabra (L)
Medallons de filet de porc a la planxa, amb salsa al pebre verd (L)
Rodonet de pollastre farcit de prunes i pinyons, amb parmentier de boniato i carbassa i reducció de PX (Fs)
Peus de porc a la brasa, amb guarnició
Galta de porc sense feina, cuinada a baixa temperatura, amb formatge Brie i compota de gerds (L)
Braó de porc a baixa temperatura, amb salsa de castanyes (Fs)
Espatlla de xai al forn, amb salsa de caramel (Fs) +10'00 €
(cuinada a baixa temperatura durant 12 hores)
Pernilet de garrinet al forn +14'00 €
(cuinat a baixa temperatura durant 14 hores)
Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (350/400grs.) +12'00 €
Magret d’ànec a la brasa, amb salsa de peres al vi negre + 10'00 €
Steak-tartar de vedella (Mo/O) +8'00 €
Suprema de bacallà amb salsa de piquillos i formatge de cabra (C/L)
Gamba llagostinera a la planxa, amb guarnició (Cr)
Llenguado varietat “limón” a la planxa, amb guarnició (P)
Sèpia a la planxa, amb picada d’all i julivert (Cr)
POSTRES
Coulant de xocolata (L/O/Fs)
Trufes casolanes de xocolata (L)
La crema catalana cremada tradicional (O)
Panacotta amb coulís de fruits vermells (L)
Lemon Pie (L/O)
Carrot cake en got, amb frosting de xocolata blanca i taronja (C/Fs/L)
Trifàsic de Bailey's (L)
(Sopa de Bailey's, gelat de café i nata)
El nostre tiramisú amb borratxo de café (L/C/O/Fs)
Lioneses de nata amb xocolata calenta (L/O/C)
Inclou: pa, beguda i postres
C-Cereals O-Ous L-Láctics P-Peix M-Moluscos Cr-Crustacis CC-Cacauets S-Soja Fs—Fruits Secs Ss-Sésam Ap-Api Mo-Mostassa T-Tramusos
Per una correcta atenció, preguem als clients celiacs i/o al.érgics ho comuniquin al moment de fer la seva comanda.
NO ES POT COMPARTIR EL MENÚ
NO ES COBRA PER SEPARAT A GRUPS DE MÉS DE 8 PERSONES
- The Dissabte.
- The Divendres.From 20:00 to 23:00.
Aperitiu de Benvinguda
Assortit de petit-fours salats
Capa de Cava
Primers (a escollir)
Amanida de Nadal
brots tendres, tartar de gambes, poma Granny, alvocat i salsa de iogurt
Sopa de galets amb mandonguilles i entreteniments
Canelons d'ànec i foie, amb beixamel de poma
Coca de roast-beef, ceba caramelitzada i allioli suau de figues
Steak-tartar de vedella al nostre estil
Lasanya de pasta fresca farcida de verdures
amb salsa de formatge de cabra i mel
Segons (a escollir)
Espatlla de xai a baixa temperatura, gratén de patata i carbassa
i salsa de caramel
Filet de vedella a la brasa, amb guarnició
Capritxos de porc a baixa temperatura, amb reducció de PX
Pollastre farcit de Nadal, poma al forn i suc del seu rostit
Rodó de pollastre farcit de poma i ceps al vi blanc
Suprema de bacallà amb salsa de ceps
LLuç fresc amb suquet de llagostins i cloïses
Turbot al forn amb ceba glacejada al Mòdena
Postres (a escollir)
Xuxo de ratafía amb gelat de nous
Cardenal amb xocolata calenta
Pinya natural amb crema catalana cremada
"Marquesa" (sorbet de llimona amb vodka i xutney de fruits vermells)
Panacotta de turró de xixona amb salsa de xocolata especiat
Celler
Vi blanc Sepo 2019 - Alella
Vi negre Santes - Montsant
Aigua
Cava Mont-Ferrant Brut Orgànic
Cafè o tallat