Menús Especials
PRIMERS PLATS
Amanida de formatge de cabra gratinat
amb vinagreta de mel i mòdena (C/L/Fs)
Amanida de salmó marinat, mango i alvocat,
amb vinagreta de taronja i mel (Fs/P)
Carpaccio de bou amb parmesà, reducció de Mòdena i orenga (L)
Risotto de carbassa, bolets i espàrrecs verds (L/Fs)
Raviolone farcits de cua de bou amb salsa demi glace (C/L/Fs)
Canelons de la iaia gratinats amb beixamel (C/O/L/Fs)
Lasanya de salmó gratinada amb beixamel d’espinacs (C/O/L/Fs/P)
Timbal d’alberginia amb bolonyesa de bolets i formatge fumat (Fs/L)
Coca cardinale amb escalivada i anxoves (C/P)
Coca cardinale amb escalivada i tonyina (C/P)
Coca cardinale amb alberginia, melmelada de figues i formatge de cabra (C/L)
- Tartar de tonyina amb soja, sèsam i mel (C/P/Ss/Mo) +3'50 €
- Tartar de salmó amb alvocat (P/Ss/Mo) +4'50 €
- Mi-cuit de foie + 6'50 €
amb assortit de comfitures i torradetes de brioix
SEGONS PLATS
Botifarra artesana de torró de xixona i foie a la brasa, amb guarnició
Secreto de porc macerat amb herbes fresques a la brasa, amb guarnició
Lagarto de porc duroc a la brasa, amb guarnició
Hamburguesa de vedella La Terrassa, amb ceba caramelitzada i formatge de cabra (L)
Medallons de filet de porc a la planxa, amb salsa al pebre verd (L)
Rodonet de pollastre farcit de prunes i pinyons, amb parmentier de boniato i carbassa i reducció de PX (Fs)
Careta de porc adobada i cuinada a baixa temperatura a la brasa, amb guarnició
Galta de porc cuinada a baixa temperatura, amb salsa de caramel (Fs)
Braó de porc al forn, amb salsa de castanyes (Fs)
Espatlla de xai al forn, amb salsa de caramel (Fs) +10'00 €
(cuinada a baixa temperatura durant 12 hores)
Pernilet de garrinet al forn +14'00 €
(cuinat a baixa temperatura durant 14 hores)
Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (350/400grs.) +12'00 €
Magret d’ànec a la brasa, amb salsa de peres al vi negre + 10'00 €
Steak-tartar de vedella (Mo/O) +8'00 €
Suprema de bacallà amb salsa de piquillos i formatge de cabra (C/L)
Gamba llagostinera a la planxa, amb guarnició (Cr)
Llenguado varietat “limón” a la planxa, amb guarnició (P)
Sèpia a la planxa, amb picada d’all i julivert (Cr)
Inclou primer, segon, beguda i postre
Celler: Vi "Marmellans" blanc, rosat ó negre
Aigua
Postres
Coulant de xocolata (L/O/Fs)
Lemon Pie (L/O)
un altre clàssic de la pastisseria presentat en got. Base de galeta sense gluten amb mantega, crema de llimona i merenga cremada
Carrot cake en got, amb frosting de xocolata blanca i taronja (C/L/Fs/O)
Gotet de Ferrero (mouse de xocolata i mascarpone amb bombó de xocolata i avellana) (C/L)
Banoffee (base de galeta de canyella, crema de plàtan, caramel anglés i nata muntada) (L)
La crema catalana cremada de sempre (O)
elaborada amb llet sense lactosa
Delizzia (C/O/L/Fs)
base d'esponjós gofre, gelat de vainilla i banyat amb xocolata calenta
"Trifàsic"
Sopa de café i Bailey's, gelat de café i nata muntada (L)
La nostra tarta Tatín amb escuma de caramel (L)
elaborada amb full sense glúten
El nostre tiramisú amb borratxo de cafè (L/C/O/Fs)
Lioneses de nata amb xocolata calenta (L/O/C)
Cardenal amb xocolata calenta (L/O/C/Fs) Suplement, 3'50 €
C-Cereals O-Ous P-Peix M-Moluscos Cr-Crustacis CC-Cacauets S-Soja Fs-Fruits secs
Ss-Sésam Ap-Api Mo-Mostassa T-Tramussos
NO ES POT COMPARTIR EL MENÚ
NO ES COBRA PER SEPARAT A GRUPS DE MÉS DE 8 PERSONES
- The Diumenge.
Vàlid divendres nit i dissabte migdía i nit.
PRIMERS
Amanida de formatge de cabra gratinat
amb vinagreta de mel i mòdena (C/L/Fs)
Amanida de salmó marinat, mango i alvocat,
amb vinagreta de taronja i mel (Fs/P)
Carpaccio de bou amb parmesà, reducció de Mòdena i orenga (L)
Risotto de carbassa, bolets i espàrrecs verds (L/Fs)
Raviolone farcits de cua de bou amb salsa demi glace (C/L/Fs)
Canelons de la iaia gratinats amb beixamel (C/O/L/Fs)
Lasanya de salmó gratinada amb beixamel d’espinacs (C/O/L/Fs/P)
Timbal d’alberginia amb bolonyesa de bolets i formatge fumat (Fs/L)
Coca cardinale amb escalivada i anxoves (C/P)
Coca cardinale amb escalivada i tonyina (C/P)
Coca cardinale amb alberginia, melmelada de figues i formatge de cabra (C/L)
- Tartar de tonyina amb soja, sèsam i mel (C/P/Ss/Mo) +3'50 €
- Tartar de salmó amb alvocat (P/Ss/Mo) +4'50 €
- Mi-cuit de foie + 6'50 €
amb assortit de comfitures i torradetes de brioix
SEGONS
Botifarra artesana de torró de xixona i foie a la brasa, amb guarnició
Secreto de porc macerat amb herbes fresques a la brasa, amb guarnició
Lagarto de porc duroc a la brasa, amb guarnició
Hamburguesa de vedella La Terrassa, amb ceba caramelitzada i formatge de cabra (L)
Medallons de filet de porc a la planxa, amb salsa al pebre verd (L)
Rodonet de pollastre farcit de prunes i pinyons, amb parmentier de boniato i carbassa i reducció de PX (Fs)
Careta de porc adobada i cuinada a baixa temperatura a la brasa, amb guarnició
Galta de porc cuinada a baixa temperatura, amb salsa de caramel (Fs)
Braó de porc al forn, amb salsa de castanyes (Fs)
Espatlla de xai al forn, amb salsa de caramel (Fs) +10'00 €
(cuinada a baixa temperatura durant 12 hores)
Pernilet de garrinet al forn +14'00 €
(cuinat a baixa temperatura durant 14 hores)
Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició (350/400grs.) +12'00 €
Magret d’ànec a la brasa, amb salsa de peres al vi negre + 10'00 €
Steak-tartar de vedella (Mo/O) +8'00 €
Suprema de bacallà amb salsa de piquillos i formatge de cabra (C/L)
Gamba llagostinera a la planxa, amb guarnició (Cr)
Llenguado varietat “limón” a la planxa, amb guarnició (P)
Sèpia a la planxa, amb picada d’all i julivert (Cr)
POSTRES
Coulant de xocolata (L/O/Fs)
La crema catalana cremada tradicional (O)
Lemon Pie (L/O)
Gotet de Rocher (mouse de xocolata i mascarpone amb bombó de xocolata i avellana) (L)
Carrot cake en got, amb frosting de xocolata blanca i taronja (C/Fs/L)
Banoffee (base de galeta de canyella, crema de plàtan, caramel anglés i nata muntada) (L)
Trifàsic de Bailey's (L)
(Sopa de Bailey's, gelat de café i nata)
El nostre tiramisú amb borratxo de café (L/C/O/Fs)
Lioneses de nata amb xocolata calenta (L/O/C)
Inclou: pa, beguda i postres
C-Cereals O-Ous L-Láctics P-Peix M-Moluscos Cr-Crustacis CC-Cacauets S-Soja Fs—Fruits Secs Ss-Sésam Ap-Api Mo-Mostassa T-Tramusos
Per una correcta atenció, preguem als clients celiacs i/o al.érgics ho comuniquin al moment de fer la seva comanda.
NO ES POT COMPARTIR EL MENÚ
NO ES COBRA PER SEPARAT A GRUPS DE MÉS DE 8 PERSONES
- The Divendres.From 20:00 to 23:00.
- The Dissabte.
Aperitiu de Benvinguda
Assortit de petit-fours salats
Capa de Cava
Primers (a escollir)
Amanida de Nadal
brots tendres, tartar de gambes, poma Granny, alvocat i salsa de iogurt
Sopa de galets amb mandonguilles i entreteniments
Canelons d'ànec i foie, amb beixamel de poma
Coca de roast-beef, ceba caramelitzada i allioli suau de figues
Steak-tartar de vedella al nostre estil
Lasanya de pasta fresca farcida de verdures
amb salsa de formatge de cabra i mel
Segons (a escollir)
Espatlla de xai a baixa temperatura, gratén de patata i carbassa
i salsa de caramel
Filet de vedella a la brasa, amb guarnició
Capritxos de porc a baixa temperatura, amb reducció de PX
Pollastre farcit de Nadal, poma al forn i suc del seu rostit
Rodó de pollastre farcit de poma i ceps al vi blanc
Suprema de bacallà amb salsa de ceps
LLuç fresc amb suquet de llagostins i cloïses
Turbot al forn amb ceba glacejada al Mòdena
Postres (a escollir)
Xuxo de ratafía amb gelat de nous
Cardenal amb xocolata calenta
Pinya natural amb crema catalana cremada
"Marquesa" (sorbet de llimona amb vodka i xutney de fruits vermells)
Panacotta de turró de xixona amb salsa de xocolata especiat
Celler
Vi blanc Sepo 2019 - Alella
Vi negre Santes - Montsant
Aigua
Cava Mont-Ferrant Brut Orgànic
Cafè o tallat