Pebrots del piquillo farcits de botifarra negra, poma i pinyons
Ingredients per a 4 persones: 12 pebrots del piquillo grossos 1 ceba 2 botifarres negres
Ingredients per a 4 persones: 12 pebrots del piquillo grossos 1 ceba 2 botifarres negres
Ingredients: 500 grs. de sucre fi 500 grs. de pols d’ametlla un pessic de sal
Ingredients per a 4 persones: 2 cuixes d’ànec en confit 100 grs. de formatge Idiazàbal fumat 100 grs. de codonyat
Ingredients per a 4 persones: 4 talls de bacallà de 200 grs. c/u 2 pebrots vermells grossos per escalivar una patata bullida amb pell
Ingredients per a 4 persones: 4 filets de vedella de 200 grs. c/u 4 talls de sobrada ibèrica
Ingredients per a 4 persones: 1 ventresca de tonyina 2 cebes 2 pastanagues