Aperitius d’estiu
Mini tartaletes farcides de mouse de foie i figues Ingredients (per 4 persones): 16 mini tartaletes de pasta brisa (o mini volovans) 200 grs. de mouse de foie 6 figues seques
Mini tartaletes farcides de mouse de foie i figues Ingredients (per 4 persones): 16 mini tartaletes de pasta brisa (o mini volovans) 200 grs. de mouse de foie 6 figues seques
La presentació de la botifarra, feta diumenge dins la Fira Modernista, es completa amb unes jornades gastronòmiques als restaurants del col·lectiu Cuina Vallès. Menús que inclouen la Terregada fins al 23 de maig Prop de 70 kg en 2.700 racions … INFO
Un total de 80 sumillers de Catalunya van participar ahir a la última de les 5 semifinals previstes abans de la final del XIX concurs La Nariz de Oro, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de juny a … INFO
Esmorzar de forquilla amb productes “fets al Vallès” El passat dilluns 19 d’abril es va celebrar a l’antic celler de la Masia de Can Barra de Sant Quirze del Vallès un esmorzar que va servir per donar inici a … INFO
Ahir dimecres 21 d’abril es va presentar en societat la Botifarra Terregada. La Terregada era un dels plats més propis de la cuina elaborada a la ciutat de Terrassa, però amb el pas dels temps la seva elaboració gairebé havia … INFO
Ingredients (per a 4 persones): 2 llamineres de porc sal, pebre i oli