La Carta

La nostra Carta

ENTRANTS


Amanida de formatge de cabra gratinat
8,50 €

amb vinagreta de mel i mostassa

Plat de pernil ibéric d'enceball amb coca de Munt (tallat a mà)
12,00 €
Coca de recapte amb pebrot escalivat, saltejat de bolets i formatge de cabra gratinat
10,50 €

 

Favetes baby saltejades, amb encenalls de pernil ibéric
10,50 €

RISOTTOS


De verduretes de temporada i formatge de cabra
13,50 €
De carxofes, pernil ibéric i ruca
De tófona bianca del Piamonte
15,00 €

ELS NOSTRES TARTARS


Tartar de salmó
12,00 €
Tartar de salmó amb tófona bianca del Piamonte
14,50 €
Steack-tartar de vedella
16,00 €
Steack-tartar de vedella amb tófona bianca del Piamonte
18,50 €

PEIX


Morro de bacallá comfitat amb melmelada de tomáquet
15,00 €
Rap fresc a la planxa, amb salsa d’avellanes i Mistela de Ullastrell
13,00 €

CARNS


Entrecot de vedella a la brasa, amb salsa de formatge Gorgonzola
15,50 €
Filet de vedella a la brasa, amb guarnició
16,00 €
Filet de vedella "La Terrassa"
19,00 €

Filet de vedella a la brasa, ceba caramelitzada i formatge de cabra gratinat

Filet de vedella a la brasa, amb reducció de PX i escalopa de foie
23,00 €
"Chuletón" de vedella a la brasa, amb guarnició
20,50 €

 

Magret d'ánec a la brasa, amb salsa de taronja
14,50 €
Garrí al forn (cuinat al buit a 65º durant 36 hores)
16,00 €

garrinets procedents de granges de la província de Zamora. Alimentats exclusivament amb llet materna i sacrificats amb 21 dies.

Garrí al forn (36 hores)
Costelletes de cabrit arrebossades, amb guarnició
Galtes de porc Ral d'Avinyó, desosades i rostides, amb salsa de conyac i figues

ELS POSTRES


Coulant de xocolata amb gelat de plátan i xocolata
4,00 €
Cardenal amb xocolata calenta
4,00 €
Tarta Sacher amb comfitura de gerds
4,00 €
Copa Trapess de sorbet de mandarina amb gerds
3,50 €
Biscuit amb xocolata calenta
3,60 €

Gelat de vainilla cobert amb xocolata calenta

Taxes NOT included.