Carta per a Celíacs

Cuina Sense Gluten

Macarrons a la bolonyesa ..................................   6'50 €

Tartar de salmó ...............................................   8'75 €

Plat de pernil ibèric (tallat a ma) .......................  12'00 €

Steack-tartar de vedella ...................................  16'00 €

 

Escalopa de llom (3 unds.) ...............................   7'50 €

Llibrets de llom amb pernil dolç i formatge .........   8'00 €

Entrecot de vedella a la brasa, amb guarnició ..... 12'60 €

Filet de vedella a la brasa, amb guarnició .......... 16'00 €

Filet de vedella "La Terrassa" ........................... 19'00 €

Chuletón de vedella a la brasa, amb guarnició ... 20'50 €

Espatlla de xai al nostre estil ........................... 12'50 €

Garrí al forn ................................................... 16'00 €

Pa sense gluten .............................................   1'50 €

 

Tots els plats es serveixen amb guarnició. Es poden acompanyar amb patates fregides o amb patates panadera.

 

Cervessa Daura ................. 2'60 €